Second Future
Second Future
Second Future blev etableret i 2000. Efter at have været på skiftende hænder overtog vi produktionen i 2016. Vores grundtanke er fortsat at fremstille håndlavede, slidstærke notesbøger af udgåede søkort, som ellers ville blive destrueret.

Søkort er trykt på vandfast og uhyre slidstærkt papir i størrelsen 71 x 102 cm. Vi begynder med at udskære dem i formaterne A3, A4, A5 og A6 efter en nøje tilrettelagt skæreplan.

Herefter starter et ægte håndarbejde, A3 siderne lamineres og bliver enkeltvis skåret og hullet til for- og bagsider til alle tre bog-formater, de indvendige sider blandes omhyggeligt for at give

 

varierede bøger inden de suppleres med for- og bagside og det hele samles med en galvaniseret spiralryg.

Vi bestræber os på at lave bøger med forsider fra let genkendelige områder i Danmark, men mængden af udgåede søkort og områderne, de dækker, varierer meget. Derfor er produktionsstrømmen ikke jævn og bøgerne er selvsagt forskellige fra produktion til produktion.

Men mon ikke man i hver eneste bog kan finde et sted, man enten selv har været, et farvand man har besejlet eller et næs, hvor farmor engang havde et sommerhus ?